Najtužniji dan u životu: Priča doktora koja je rasplakala region
Foto: Facebook

"Molim Boga da blagoslovi sve majke"

Najtužniji dan u životu: Priča doktora koja je rasplakala region

Svoju priču o trudnici koja nije preživjela, doktor je podijelio na društvenim mrežama...

Ovaj tekst je natjerao mnoge na razmišljanje, a podijeljen je preko 8.000 puta.

Prenosimo vam njegovu ispovijest: 

- Danas je najtužniji dan u mom životu. Kao doktor, rukovao sam sa mnogo trudnica i svaki put kad sam u sali, molim se Bogu da blagoslovi sve majke.

Bol koji žene prolaze kroz sobu za porođaj je neopisiv i to ne uključuje devet mjeseci koje su provele noseći bebu. One prolaze puno toga samo da donesu novi život. Danas sam plakao gorko jer sam izgubio jednu trudnicu na porođaju.

Zašto je slučaj ove žene tako bolan?

Bila je neplodna 14 godina. Probali smo IVF i toliko mnogo poznatih metoda. Konačno je i nju Bog blagoslovio, te je ostala trudna uprkos činjenici da ima ciste na jajnicima. Devet mjeseci trudnoće i bilo je vrijeme za porođaj. Sedam sati je trajao porođaj, ali i borba za život majke.

Molim vas, poštujte žene, zato što prolaze kroz dolinu smrti da donesu jedan novi život. Poštujte svoju ženu! Pokažite ljubav prema ženama Nositi bebu devet mjeseci nije šala, a porađati se satima samo da bi rodila vaše dijete je velika žrtva.

Molim Boga da zaštiti svakoga ko čita ovo, a naročito trudnice, molim vas da budu u vašim molitvama.

Molim vas, ako imate problema sa svojom majkom i odbijate da je nazovete, molim vas sada je nazovite! Ona je prošla kroz puno toga da bi vas rodila!"

Ova

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.