Podgoričanin uhapšen zbog krađe robe vrijednosti 15.000 eura
Ilustracija

Iz magacina otuđio robu

Podgoričanin uhapšen zbog krađe robe vrijednosti 15.000 eura

U kratkom roku u Podgorici je rasvijetljena teška krađa počinjena na štetu firme „NALL International“.

Iz policije poručuju da je osumnjičeni uhapšen. 

"Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetjavanja krivičnih djela iz oblasti imovniskih delikata, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo teška krađa i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da ga je počinilo", navedeno je u saopštenju. 

Naime, službenici CB Podgorica su, postupajući po prijavi predstavnika firme „NALL International“ da je iz unutrašnjosti magacina otuđena roba široke potrošnje, identifikovali i uhapsili M.Ć. (36) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

"On je u svojstvu zaposlenog lica – menadžera za prodaju robe „NALL Internationala“, kako se sumnja, 03.10.2017. godine, svojim vozilom došao u ulicu SKOJ-a, gdje se nalazi magacinski prostor ove firme, ušao u kancelariju od koje posjeduje ključ, a iz koje je uzeo ključ od magacinskog prostora. M.Ć. je, sumnja se, zatim iz unutrašnjosti magacina otuđio kozmetiku i hemiju ukupne vrijednosti od oko 15.000 eura, koju je zatim prodao na dva različita mjesta.

Kriminalsitičkom obradom policijski službenici su identifikovali jedno lice kojem je M.Ć. prodao dio otuđene robe. Pronađeni dio otuđene robe je oduzet i vraćen vlasniku. Za drugim dijelom se traga.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu koji je naložio da se M.Ć. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa", navodi se u saopštenju. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.