BIA: Pjesma nije razlog Kebinog saslušanja
Dragan Kojić Keba

Demantovala navode

BIA: Pjesma nije razlog Kebinog saslušanja

Bezbjednosno-informativna agencija demantovala je danas navode vezane za razgovor njenih pripadnika sa pjevačem Draganom Kojićem, poznatijim kao Keba, i saopštila da je razlog razgovora s folk pjevačem bio njegov automobil, a ne nekakva pjesma.

Kojić je najprije Srpskom telegrafu dao informaciju kako je "privođen na informativni razgovor u BIA", a potom je tu informaciju potvrdio za N1.

"Čuli su moju novu pjesmu koja će izaći u decembru, a ja uopšte ne znam kako su došli do snimka i zaključili da pjesma nije podobna za nacionalni interes. Tako da sam morao da dam izjavu i objašnjenje", rekao je Kojić tim medijima.

Nije, kaže, hteo da iznosi detalje, već ih je uputio na BIA.

Imajući u vidu te spekulacije, BIA je saopštila da su njeni pripadnici 28. septembra, "u okviru redovnih poslova na zaštiti bezbjednosti Republike Srbije, a u cilju prikupljanja obavještenja, odnosno identifikacije vlasnika i korisnika vozila, za koje je postojala sumnja da je objekat izvršenja krivičnog djela, obavili razgovor sa Draganom Kojićem".

"Ističemo da navedeni razgovor nije imao nikakve veze sa bilo kakvom pjesmom pomenutog Kojića, i da su tom prilikom razjašnjene sve okolnosti zbog kojih je razgovor i obavljen", navedeno je u saopštenju BIA.

Večernje novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.