Penzionerka ubijena nožem, unuk je pronašao u kadi sa selotejpom preko usta
ilustracija

Zločin u Porodinu

Penzionerka ubijena nožem, unuk je pronašao u kadi sa selotejpom preko usta

U Porodinu kod Žabara u nedjelju uveče pronađeno je beživotno tijelo Kristine Ilić (81), devizne penzionerke.

Ona je ubijena sa više uboda nožem u vrat.

Njeno beživotno tijelo, u lokvi krvi i sa selotejpom preko usta, pronašli su u kupatilu njen sin i unuk i o tome odmah obavijestili policiju. 

Ustanovljeno je da je u kući obavljena premetačina, pa se sumnja da su nestali novac i dragocjenosti, što će biti utvrđeno tokom istrage. 

Pretpostavlja se da je ubistvo izvršeno iz koristoljublja, jer je starica bila devizna penzionerka, koja je godinama radila u Njemačkoj, odakle se nedavno vratila sa podignutom penzijom. 

Policija intenzivno radi na identifikaciji izvršioca ovog teškog ubistva.

Večernje novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.