Radovanić: DPS-u žao što RTCG više nije Pink M
Mileta Radovanić

Radovanić: DPS-u žao što RTCG više nije Pink M

Prihvatanje neprijatnih istina može biti bolno kao što to DPS pokazuje kada ih neko nazove pravim imenom i prezimenom i dovede u vezu sa mafijom i organizovanim kriminalom, a mi ćemo vas iz Građanskog pokreta URA uvijek nazivati onako kako zaslužujete, istakao je sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić.

“Boli vas činjenica da više nema otvorene cenzure na RTCG-u, što to više nije vaša ‘TV Bastilja’, boli vas to što sada i na javnom servisu možemo jasno reći što mislimo o vama, a bili ste srećni i zadovoljni kada se godinama nije smjelo pominjati ništa protiv vas, bili ste srećni kada ste od javnog servisa pravili "ružičastu" televiziju nalik onom "gebelsovom čedu" od Pink M Bebe Popovića”, kazao je Radovanić.

Radovanić je upitao i kome još DPS može da saopšti da nema veze sa organizovanim kriminalom, a cijela Crna Gora zna čiji je Svetozar Marović, čiji su Rađenović, Kuljača, Pavićević, Golubović...

“Samo su Marovići sa Svetozarom na čelu organizovane kriminalne grupe oštetili Crnu Goru za preko 500 miliona eura. Da vas podsjetimo, Svetozar Marović je bio vaš potpredsjednik i predsjednik vašeg Političkog svajeta, a nije radio sam. Tome istom Svetozaru ste svi vi aplaudirali i smijali se njegovim nerazumljivim filozofskim dosjetkama zato sto se mu bili logistika” istakao je Radovanić.

On je kazao i da je afera "Snimak" najbolje pokazala ko je DPS, i da djeluju kao organizovana kriminalna grupa i da im je mafijaško ustrojstvo preslikano na stranku.

“Pa onda svog najistaknutijeg funkcionera iz ove afere nagradite sa mjestom u Senatu DRI-a i šest stanova po Podgorici - izvjesnog Zorana Jelića, člana i profitera  organizovane kriminalne grupe sa oficijelnim imenom DPS”, naglašava Radovanić.

On kaže da  i mali dašak slobode i demokratije koji se stvara u Crnoj Gori preko RTCG-a DPS guši i smeta im, zaslijepljuje ih i tračak svjetlosti jer su navikli da žive u mraku. Poručio je DPS-u da će  slobode, demokratije i svjetlosti svakim danom biti sve više u Crnoj Gori i zbog toga su članovi organizovane kriminalne grupe nervozni.

“I treba da budete, i zapamtite da Građanski pokret URA nećete ućutkati ni zastrašiti. Nazivaćemo vas imenom koje ste zaslužili, a koje će vam potvrditi svako tužilastvo kada se jednog dana oslobodi uticaja kriminalne hobitnice kojim ste stegli sve institucije u zemlji” zaključiuo je Radovanić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.