DF nije dobio odgovor od ostatka opozicije, protesti u opciji
Demokratski front

Jedini način da dođe do parlamentarnih izbora

DF nije dobio odgovor od ostatka opozicije, protesti u opciji

Demokratski front do danas nije dobio nijedan odgovor od ostatka opozicije vezano za njihovu platformu. U tom političkom savezu kažu da će narednih dana odlučiti koje će poteze da povuku, a kao jednu od opcija, pominju proteste.

Demokratski front je 28. avgusta ostatku opozicije dao rok da do 1. oktobra odgovore na njihov predlog da dogovore zajedničku političku borbu. 

“Do danas nismo dobili nijedan odgovor od ostatka opozicije vezano za našu platformu. Mi to prosto kao DF hoćemo da konstatujemo. Hoćemo da obavijetsimo javnost o toj činjenici, a narednih dana će stranački organi naših konstituenata, kao i Predsjedništvo DF donijeti konkretne odluke”, saopštio je lider Nove Andrija Mandić, na konferenciji za medije, prenosi RTCG.

Iz DF-a navode da ostatak opozicije ima namjeru da nastavi bojkot Skupštine, dok ne precizira koji će biti potezi DF-a, ponavljaju da su protesti u opciji.

“Oni su izgleda odlučni da bojkotuju do izbora 2020.  Evo da im poručim sa ovog mjesta da postoji jednostavna fortmula,  kako da se dođe do vanrednih parlamentarnih izbora - to je organizovanje uličnih protesta, da to organizuje ujedinjena opozicija”, kazao je funkcioner DF-a Janko Vučinć.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.