Franca donira ukupno 10 000 eura za Amara, KCCG i školu u Rasovu
Foto: Kodex, sa otvaranja fabrike

Povodom otvaranja nove fabrike u Bijelom Polju

Franca donira ukupno 10 000 eura za Amara, KCCG i školu u Rasovu

Komanija "Meso-promet" doniraće ukupno 10 hiljada eura za liječenje Bjelopoljca Amara Drndara, Kliničkom centru Crne Gore i Urološkoj ambulanti Instituta za bolesti djece u Podgorici, kao i bjelopoljskoj Osnovnoj školi "Vladislav Sl. Ribnikar", u Rasovu.

To je saopšteno danas na  otvaranju fabrike za proizvodnju i preradu mesa-bezdimnih proizvoda kompanije Franca u Bijelom Polju.

Fabriku su otvorili predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković, gradonačelnik bjelopoljske Opštine Aleksandar Žurić i vlasnik kompanije "Mesopromet" Hilmija Franca.

2211933010214780271848326329971860n

Foto: Kodex

Kako je rečeno danas, fabrika je otvorena u kooperaciji sa značajnim italijanskim partnerima, a šansu za posao u prvoj fazi dobiće više od 70 ljudi.

Projekat je vrijedan 7 miliona eura i najsavremeniji je ovakve vrste u ovom dijelu Evrope.

"Danas u biznis zoni u Bijelom Polju otvaramo novu fabriku, koja snažno ohrabruje nadu da će naš grad vratiti obilježje nekad ozbiljne privrede na crnogorskom sjeveru. Značaj ove ugledne kompanije za naš grad je utoliko veći što pored kontinuiranog investiranja i unapređenja sopstvenih kapaciteta ovo odgovorno akcionarsko društvo, na visokom nivou razvija uspješnu poslovnu saradnju sa kooperantnim domaćinstvima i to uglavnom na ruralnom području, širom Crne Gore i regiona", kazao je Franca.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.