Demokrate osuđuju napad aktivista URA-e: Kriminalna grupa izgubila kompas
Demokrate

Riječ o klasičnim siledžijama

Demokrate osuđuju napad aktivista URA-e: Kriminalna grupa izgubila kompas

Demokratska Crna Gora najoštrije osuđuje napade na aktiviste Građanskog pokreta URA u Mojkovcu, poručeno je iz te političke organizacije.

"Očito da je organiovana kriminalna grupa zvana DPS svjesna gubitka vlasti pa je u potpunosti izgubila kompas. Kako drugačije objasniti sve učestalije napade na mlade, kulturne i vaspitane ljude? Da nisu možda i predstavnici građanskog pokreta URA izmislili napad, kao što su nedavno pripadnici i branioci OKG DPS pokušali da podmetnu Demokratama i novinarima Dana?", stoji u saopštenju Demokrata.

Iz ove partije su u nastavku kazali da su Demokrate nakon prijetnji predsjedniku Aleksi Bečiću, rukovodstvu i aktivistima naše partije, upozorile javnost o organizovanim i smišljenjim akcijama zastrašivanja, a navode da i današnji napadi na naše opozicione kolege potvrđuju njihove navode u kojima su kazali da DPS OKG u smišljenim akcijama vrši fizičke napade na opoziciju u cilju zastrašivanja i vršenja pritiska svjesni gubitka vlasti. Iz Demokratske Crne Gore ističu da je očigledno da je strah od izvjesnog poraza nadvladao i minimalne granice razuma. 

"Pošto su izgubili svaki politički duel, povjerenje građana i argumente, OKG DPS prelazi da dobro oprobanim receptima nastavi borbu kroz fizičke obračune. Dakle, radi se o klasičnim siledžijama i političkim monstrumima koji su instruisani da udaraju na mlade i poštene ljude. Svakome je jasno da su ovakvi udari pod direktnom komandom Duška Markovića. Neviđeni pritisci, ucjene i zastrašivanja se sprovode po zamisli i instrukcijama crne kutije i zamjenika šefa organizovane kriminalne grupe. Poručujemo da Demokratska Crna Gora sa takvim čovjekom neće ni u istoj prostoriji, a ne za istim stolom. Pozivamo nadležne organe da što hitnije preduzmu mjere iz svoje nadležnosti i ispitaju slučaj napada", kaže se na kraju saopšenja kojim Demokrate osuđuju napade na aktiviste GP URA u Mojkovcu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.