Berane: Muškarac uletio u hotel uzvikujući
Hotel Berane

Ubrzo uhapšen

Berane: Muškarac uletio u hotel uzvikujući "Alahu ekber"

Službenici Uprave policije MUP-a, Centra bezbjednosti Berane lišili su juče slobode D.Đ. (21) iz Berana, zbog toga što je uznemirio osoblje hotela „Berane“ držeći u ruci punjač od mobilnog telefona za koji su zaposleni u hotelu pomislili da je eksplozivna naprava, saopšteno je iz policije.

Kako su saopštili, on je tom prilikom i uzvikivao parole „Alahu ekber“. U policiji je, kada je priveden kazao da je želio da zaplaši zaposlene u hotelu „jer su bili nekorektni prema njemu“.

"D.Đ. je juče, sumnja se, oko 16,45 časova ušao u hotel „Berane“ i držeći u ruci predmet koji je podsjećao na okidač eksplozivne naprave, a za koji se dolaskom policije utvrdilo da se radi o auto punjaču za mobilni telefon dužine 2,5 metara, uzvikivao „Alahu ekber“. Zaposleni u hotelu „Berane“ je pozvao policiju i službenici CB Berane su odmah po pozivu došli na lice mjesta i lišili slobode D.Đ", stoji u saopštenju.

Obradom lica utvrđeno je da je punjačem za mobilni telefon želio da zaplaši zaposlene, zbog njihovog navodnog nekorektnog ponašanja prema njemu.

D.Đ. se nalazi u policijskim prostorijama i u toku su konsultacije sa nadležnim tužiocem u vezi sa kvalifikacijom djela.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.