Simović o opoziciji: Govore o dijalogu, a neće dijalog
Foto: Gov.me

Da žele, došli bi tamo gdje se razgovara

Simović o opoziciji: Govore o dijalogu, a neće dijalog

Potpredsjednik Vlade Milutin Simović rekao je da opozicija insistira na razgovorima za rješenje političke krize, ali da suštinski ne žele da razgovaraju.

Da opozicija želi razgovor, prema mišljenju Simovića, oni bi došli tamo gdje se razgovara.

"A razgovara se u otvorenom parlamentu, na bazi odgovornosti koje su preuzeli od građana Crne Gore kroz svoje mandate, ali njih tamo nema. Sve ono što je saopštio predsjednik Vlade je na tom fonu, dakle da dođu da razgovaramo u parlamentu", kazao je Simović, prenosi RTCG.

Potpredsjednik Vlade je saopštio i da opozicija govori o dijalogu, ali da suštinski ne žele dijalog.

"Da žele dijalog, evo skoro godinu dana prođe, a njih nema tamo gdje bi trebalo da budu. A kao što vidimo, mi nudimo dijalog, ali ne trošimo vrijeme, vodimo dijalog s građanima na terenu", rekao je Simović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.