Potvrđeno: Jelena Marjanović ubijena na kanalu
Jelena Marjanović

Imala odbrambene povrede

Potvrđeno: Jelena Marjanović ubijena na kanalu

Supervještačenje najpoznatijeg srpskog patologa dr Zorana Stankovića potvrdilo je pisanje Novosti.rs da je pjevačica Jelena Marjanović ubijena na kanalu u Borči, a ne kako se spekulisalo u medijima da se to zbilo u porodičnoj kući ili na nekom drugom mjestu.

Iz izvora bliskim istrazi, potvrđeno je da je supervještačenje dokazalo po tragovima prskanja krvi da je zločin počinjen na kanalu.Takođe, istim vještanjem dokazano je da je pjevačica usmrćena sa više udaraca tupim predmetom, a ne da je imala ubodne rane.

Na kraju, potvrđeno je da je imala odbrambene povrede, što dokazuje da se grčevito borila za život kada je napadnuta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.