Zbog obijanja poslovnice u Baru uhapšena jedna osoba
Ilustracija

Protiv maloljetnice podnešena krivična prijava

Zbog obijanja poslovnice u Baru uhapšena jedna osoba

Policija Bara je uhapsila juče I.J. (24) iz Podgorice zbog sumnje da je obio T-com poslovnicu, saopšteno je iz Uprave policije. Dodaje se da je protiv maloljetnice, koja je bila sa uhapšenim, V.R. (16) takođe iz Pogorice, podnešena krivična prijava.

"Naime, službenici CB Bar su, 20.09.2017. godine, u kratko roku rasvijetlili krivično djelo krađa počinjeno na štetu T-com, i identifikovali dva lica za koja se sumnja da su počinila ovo krivično djelo. I.J. (24) iz Podgorice je lišen slobode zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo, dok je protiv maloljetnice V.R. (16) iz Pogorice, koja je bila sa njim prilikom izvršenja krivičnog djela, podnijeta krivična prijava u redovnom postupku", stoji u saopštenju.

Oni su kako se sumnja, ukrali mobilni telefon Samsung S5 nakon čega su pobjegli.

"Nadalje, istog dana, službenici CB Bar su, postupajući po prijavu G.B. (32) iz Republike Srbije da ga je u naselju Pod Volujicom presrelo nepoznato muško lice, koje je izašlo iz pmv bez registarskih oznaka, a zatim mu uz prijetnju bejzbol palicom oduzelo mobilni telefon, identifikovali maloljetnog J.B. (17) kao lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo razbojnička krađa. Službenici CB Bar su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja, kriminalističkom obradom došli do osnova sumnje da je on počinio krivično djelo razbojništvo", piše u saopštenju.

Navodi se da je protiv njega podnijeta krivična prijava zbog krađe.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.