Savković: Protest je bio prijavljen, pokušavaju da nas zastraše
Željka Savković

Saslušanje bivše korisnice naknada u Sudu za prekršaje

Savković: Protest je bio prijavljen, pokušavaju da nas zastraše

Predstavnica bivših korisnica naknada, Željka Savković kaže da je protest za koji su optužene da je nelegalno organizovan prijavljen, te da je taj proces pokušaj zastrašivanja, koji ih kako kažu, neće spriječiti da organizuju nove proteste zbog ukidanja naknada.

Bivše korisnice naknada iz Koordinacionog odbora za proteste su optužene za nerede i da su organizovale javno okupljanje, a da to nijesu prijavile na ročištu pred Sudom za prekršaje iznijele su odbranu. 

"Protest je apsolutno bio organizovan i prijavljen po zakonu. Protesti će i dalje ići. To što nas zovu, što nas maltretiraju i dalje po sudovima, oni odlično znaju da nije bio ni jedan incident, da se tu ništa nije desilo, da tu niko nije oštećen, da niko nije povrijeđen i oni ovo namjerno rade da bi zastrašili majke", ocijenila je predstavnica bivših korisnica naknada, Željka Savković. 

"Koliko su pokušale da nas ponize, koliko pokušavaju da nam oduzmu dostojanstvo, e to im dozvoliti nećemo", poručila je Maja Jovović.

"Žene ovaj proces jača i one će biti jače da što u većem broju izađu na proteste i da se bore za svoje pravo", zaključila je Snežana Macanović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.