Uspješna saradnja Ministarstva prosvjete i Opštine Žabljak
Foto: Ministarstvo prosvjete

Šehović i Vukićević

Uspješna saradnja Ministarstva prosvjete i Opštine Žabljak

Ministar prosvjete Damir Šehović sa saradnicima sastao se danas sa predsjednikom Opštine Žabljak Veselinom Vukićevićem, sa kojim je razgovarao o izazovima koji prate obrazovne institucije u ovoj opštini.

Sagovornici su se saglasili da su u obrazovno-vaspitne ustanove u Opštini Žabljak prethodnih godina uložena značajna sredstva, ali da se kontinuiranim poboljšanjem uslova rada stvara pretpostavka za još bolje rezultate nastavnog kadra i učenika. 

Šehović je najavio spremnost da posjeti Opštinu Žabljak, kako bi sa predstavnicima lokalne samouprave obišao sve obrazovno ustanove i razgovarao o problemima sa kojima se suočavaju učenici i nastavnici sa teritorije ove opštine. 

Šehović i Vukićević su istakli da je saradnja Ministarstva i Opštine Žabljak uspješna i da je treba nastaviti, pri čemu je Ministar zahvalio na razumijevanju Opštine za pitanja od važnosti za obrazovni sistem. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.