Autobus pretiče u tunelu na punoj liniji (VIDEO)
Foto: Screenshot

Autobus pretiče u tunelu na punoj liniji (VIDEO)

I pored apela da se poštuju saobraćajni propisi i na taj način vodi računa o bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, pojedinim vozačima to ništa ne znači.

U ponedjeljak je objavljen snimak, gdje se vidi kako je u posljednjem trenutku izbjegnuta saobraćajna nesreća, nakon što je vozač prešao u suprotnu kolovoznu traku, danas stiže novi primjer nepoštovanja propisa.

Naime, na Fejsbuk stranici „Podgoricki vremeplov“, postoji snimak, gdje je zabilježen momenat kada autobus pretiče u tunelu, i to na punu liniju.

Sreća da nije bilo automobila iz drugog smjera, jer svako ko je vozač, zna koliki je rizik preticati u tunelu, i da je dovoljan trenutak da dođe do tragičnih posljedica.

Pogledajte ovaj slučaj.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.