Zbog ajvara izgorio krov na zgradi

Požar u Boru

Zbog ajvara izgorio krov na zgradi

U četiri stembena bloka u borskoj Ulici Cara Lazara, gdje živi oko 300 ljudi, jutros je došlo do požara na krovu zgrade, koja je izbila jer su stanari tu pekli – papriku za ajvar!

Riječ je o tavanskom prostoru, površine oko 1000 kvadrata, gdje svi stanbari čuvaju stare stvari i tu spremaju zimnicu, po potrebi. Jedna žena je do kasno pekla papriku, a kada je otišla na počinak žar iz kubeta ispao je i proširio se na cijeli tavan.

Jedan stanar je osjetio dim i otišao do potkrovlja da vidi o čemu se radi. Kada je ugledao vatru, odmah je krenuo da budi susjede, a neko od njih je pozvao i vatrogasce, koji su ubrzo stigli na lice mjesta.

Požar je izbio oko tri sata iza ponoći, a gašen je sve do ranih jutarnjih časova. Potpuno je lokalizovan tek oko sedam sati.

U požaru nije bilo, na svu sreću, povrijeđenih, a materijalna šteta se procjenjuje na više miliona dinara.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.