Ovo je Nikolijina i Reljina ćerkica Rea (FOTO)

Konačno u javnost

Ovo je Nikolijina i Reljina ćerkica Rea (FOTO)

Nikolija Jovanović 26.septembra prošle godine na svijet je donijela prvo dijete, a od tada pa do danas ni ona ni Relja Popović ćerkicu nisu pokazivali u javnosti.

Međutim, ekipa Telegrafa tokom jučerašnjeg dana napravila je prve slike malene princeze, koju su roditelji poveli sa sobom na ručak u jedan lokal u centru Vračara.

751aafb6a48aa97deb23657eac3014bf

Kako se da primijetiti, Rea je svo vrijeme bila mirna, a mama Nikolija nasmijana i zadovoljna.

Nakon što ju je Nikolija pazila u kafiću, tata je mezimicu iznio iz lokala, i krenuli su u laganu šetnju do stana u blizini restorana.

23f110a8062d07fe819d60ce6796f1d1

Detalj koji je privukao pažnju jeste Nikolijina kratka haljinica, koja je otkrila i "nešto više"...

726cac8ad5f425ff2ec4068f6c31fb73

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.