Šef bande zazidao u stanu milion eura
Ilustracija

Italija

Šef bande zazidao u stanu milion eura

Policija u Bariju, na jugu Italije, objavila je da je otkrila gotovo milion eura u malim apoenima tokom pretresa kuće šefa lokalne bande, osumnjičene za trgovinu drogom i druga krivična djela.

Novac je nađen u vakumiranim plastičnim kesama u duplom zidu ispod prozora, navela je policija i precizirala da se radi o 936.000 eura.

Kako novac nema legalnog traga, najvjerovatnije je stečen prodajom droge u okviru kriminalne organizacije.

Prilikom prethodnog pretresa u maju, policajci su kod istog osumnjičenog našli 60.000 eura, takođe sakrivenih u duplom zidu.

Po navodima lokalnih medija, taj čovjek prilikom pretresa nije bio kod kuće i za njim se traga, dok je istraga pokrenuta i protiv vlasnika stana.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.