Demokrate: Za razliku od vlasti koja prijeti Mojkovčanima mi sa njima razgovaramo
Demokrate

Demokrate: Za razliku od vlasti koja prijeti Mojkovčanima mi sa njima razgovaramo

Demokrate ne posustaju u oslobađanju Mojkovca od organizovane kriminalne grupe koja misli da može u ovom gradu da održi svoj kriminalni raj, jer naši mladi zajedno sa predsjednikom Bečićem, generalnim sekretarom Bogdanovićem i mojkovačkim rukovodstvom Demokratske Crne Gore, obilaze domove širom mojkovačke opštine, saopšteno je iz ove partije.

''Ovog puta obiđen je Gornji Mojkovac, gdje se naše rukovodstvo sastalo sa domaćinima kojima je predsjednik lično uručio članske karte, i čuo od njih kako ovdje teško žive od svog rada. Jedan od ključnih problema u ulici “Dušana Tomovića“ koja se nalazi u ovom mjestu, jeste odvodnjavanje atmosferskih voda tokom velikih padavina, koje prouzrokuju začepljenja na odvodima. Problem bi se mogao lako riješiti izgradnjom potrebnog dijela kanalizacione mreže, međutim, infrastrukturni projekti aktuelnoj lokalnoj vlasti su nepoznanica'', saopštile su Demokrate. 

Kažu da ovaj kraj, kao i cijela mojkovačka opština, obiluje prirodnim potencijalima.

''Za razliku od organizovane kriminalne grupe, koja tjera Mojkovčane da glasaju za njih, kako bi im pružili priliku još četiri godine da ih vode unazad, u socio-ekonomski ponor, mi iz Demokrata im nudimo praktična rješenja za probleme iz svih oblasti društvene djelatnosti u Mojkovcu, koja bi učinila da Mojkovac krene sa mrtve tačke uzlaznom putanjom'', navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.