Zadruga: Anđela Vještica ovim postupkom zaprepastila sve (VIDEO)
Foto: Youtube/Screenshot

Zadruga: Anđela Vještica ovim postupkom zaprepastila sve (VIDEO)

Sinoć je tokom svađe između Anđele Vještice i Nemanje Đerića Đeksona moralo da reaguje i obezbjeđenje s obzirom da je Anđela fizički nasrnula na njega, a potom ušla u njegovu sobu i počela da mu cijepa garderobu.

''Možda ću ja biti kul sa njom, ali joj ku*ac više neću dati'', izjavio je Đekson nedugo nakon svađe sa Anđelom, prenosi Alo.

Ipak, jutros je Anđela sve iznenadila gestom koji je potpuno neočekivan za nju. Ona je jutros ustala među prvima i uputila se ka Đeksonu kako bi mu se izvinila. Ušla je kod njega u krevet i počela da ga grli i ljubi.

''Stvarno te volim, majke mi. Ti misliš da bih ja došla sad i zagrlila te da te ne volim'', bila je nježna Anđela prema Nemanji.

''Došla je jutros da mi se izvinjava, ali sam je iskulirao, reći ću joj da mi se sviđa druga djevojka'', rekao je Đekson kasnije nekim zadrugarima.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.