Beograd: Pronađeno beživotno tijelo čovjeka u sobi i leš psa u kupatilu
Ilustracija

Beograd: Pronađeno beživotno tijelo čovjeka u sobi i leš psa u kupatilu

Tijelo muškarca V. T. (63) i leš njegovog psa pronađeni su u stanu u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, policija je obavila uviđaj i utvrđuje se da li je smrt nasilna.

Beživotno tijelo V. T. ležalo je najmanje pet dana u sobi stana na trećem spratu zgrade koji je pripadao njegovoj majci preminuloj ranije ove godine, a leš njegovog psa pronađen je u kadi u kupatilu, saznaje Blic.

Tragedija je otkrivena nakon što su komšije pozvale policiju i prijavile da iz stana dopire nesnosan miris, nakon čega je patrola ušla u stan i zatekla stravičan prizor.

Kako saznaje Blic, na vratu muškarca mogle su se uočiti ogrebotine, ali je tijelo pronađeno u izuzetno teškom stanju i poslato je na obdukciju da bi se utvrdilo da li ima tragova nasilne smrti.

stan

Foto: RAS Srbija

Komšije kažu da je V. T. živio u vanbračnoj zajednici sa ženom (37), ali nju nisu viđali poslednjih nekoliko dana.

''Policiju smo zvali više puta i prvo su nam rekli da sami obijemo stan, ali to nismo htjeli da uradimo. Patrola je dolazila danas, ušli u stan i pronašli V. T. i psa u kupatilu'', pričaju komšije.

Muškarac je, kako se moglo čuti na licu mjesta, poznat policiji kao zavisnik od droge, pa se ne isključuje ni mogućnost da je to uzrok smrti.

''On je već godinama imao problema sa drogom, ali nikada nije pravio pometnju u zgradi, bio je miran, nije se svađao... Ali ta žena, koja je sa njim živjela poslednjih godinu dana, bila je jako neprijatna i agresivna prema komšijama, zbog čega smo više puta morali da zovemo i policiju'', priča jedan od stanara zgrade.

Komšije pričaju i da je nesrećni V. T. imao težak život.

''Bio je oženjen, ali mu je supruga preminula mlada, a ćerkicu su uzeli njegovi tast i tašta. Ove godine preminula mu je i majka'', kaže jedan od komšija.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.