Pucnjava u Podgorici: Jedna osoba ubijena, druga teško ranjena
Ilustracija

Danas oko 12 i 30

Pucnjava u Podgorici: Jedna osoba ubijena, druga teško ranjena

Podgorička policija preduzima intenzivne aktivnosti, u koordinaciji sa tužilaštvom, na rasvjetljavanju upotrebe vatrenog oružja u Podgorici, u ulici Vaka Đurovića, u kojoj je ubijen Podgoričanin Ivan Nedović dok je član škaljarskog klana Milić Minja Šaković teško ranjen.

Kako je saopšteno iz Uprave policije danas oko 12 sati i 30 minuta  u ulici Vaka Đurovića u Podgorici, u lokalu koji se nalazi u sklopu servisa „Auto Zeta“, došlo do upotrebe vatrenog oružja.

"Za sada nepoznata lica, na čijoj identifikaciji policija radi, su upotrijebila vatreno oružje od čijeg dejstva su povrede zadobili I.N. i M.Š. iz Podgorice. Ova dva lica su transportovana u Klinički centar radi ukazivanja ljekarske pomoći. I.N. je podlegao povredama", saopšteno je.

Vijesti pišu da je na Šakovića i Nedovića maskirani napadač ispalio rafal i pobjegao.

Prema navodima tog medija, napadač je bio suvozač u sivom BMW-u stranih registarskih oznaka, te da je izašao iz automobila, prišao lokalu i kroz staklo ispalio rafal u Šakovića i Nedovića.

Na licu mjesta se vrši uviđaj kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Službenici Uprave policije, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koja su upotrijebila vatreno oružje i potpunom rasvjetljavanju događaja.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.