Demokrate: Loša putna infrastruktura vodeći problem na Cetinju
Foto: Demokrate

Demokrate: Loša putna infrastruktura vodeći problem na Cetinju

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić i generalni sekretar, Boris Bogdanović zajedno sa rukovodstvom cetinjskih Demokrata i dalje obilaze domaćinstva na Cetinju u okviru drugog kruga kampanje, i neće stati dok ne obiđu i najudaljeniju kuću u najudaljenijem zaseoku u Prjiestonici, saopštili su iz ove partije.

Ovoga puta, obiđena su domaćinstva u Lovćenskoj ulici. Mještani su se predsjedniku Bečiću primarno požalili na lošu putnu infrastrukturu. 

"Ovo je glavna ulica koja vodi ka Nacionalnom parku Lovćen, koja, takođe, vodi do čuvenog odmarališta Ivanova korita, a koja je, malo je reći, u lošem stanju. Vodosnabdijevanje je veoma loše, a mještani, kao u srednjem vijeku, čekaju kada će pasti kiša da bi mogli da obavljaju ne neke posebne (jer za to svakako nemaju uslova) već i one svakodnevne poslove", kazali su oni.

U odnosu na svakodnevni promet u saobraćaju koji se obavlja duž Lovćenske ulice, nedostatak parking mjesta je još jedan od problema koji su mještani saopštili predsjedniku Demokrata.

"A ovo su samo neki od mora problema koji postoje u Prijestonici, jer nema kraja i naselja koje nije devastirano. Cetinje odumire, a sve što je nekad radilo, sad je ruina. Sela su takođe napuštena, a u njima se, čak i vikendom, rijeko može sresti neko a da nije mještanin. Ne može se bolje ni očekivati od lokalne vlasti koju predvodi partija čiji je drugi čovjek na državnom nivou priznao da je šef najveće organizovane kriminalne grupe u državi", saopšili su.

Demokrate ne obećavaju fabrike čokolade i stadione koji ne postoje, ali zato rade neprestano, kako bi ujedinili sve ljude, svih vjera i nacija koji žive u Crnoj Gori, da bi kako kažu, zajedničkim snagama, uradili sve što mogu da sadašnjim, a posebno budućim generacijama život učine boljim.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.