Nina i Leka ponovo zajedno?
Foto: srbijadanas.com

Nina i Leka ponovo zajedno?

Nina Radulović i Branislav Lečić ponovo su u vezi. Ali poslovnoj! Kako Kurir saznaje, voditeljka i glumac će učestvovati u humanitarnom takmičenju „Tvoje lice zvuči poznato“, koje uskoro startuje na Prvoj srpskoj televiziji.

''Produkcija popularnog šou-programa pregovara s bivšim supružnicima. Ponudili su im odlične uslove i sad čekaju da im saopšte da li će pristati da zajedno učestvuju. Leki se ideja svidjela, a i Nina se oduševila. Njih dvoje su veliki profesionalci i znaju koliki je značaj ovog programa, u kojem sav novac ide u humanitarne svrhe'', priča izvor.

Osim njih, u TLZP će učestvovati i glumica Lidija Vukićević! Ona će pokazati svoje umijeće u imitacijama, a ne sumnjamo da će se odlično snaći kad su plesni i glumački pokreti u pitanju.

Mira Škorić, Edita Aradinović, Tijana Dapčević i Bane Vidaković samo su neki od učesnika nove sezone šoua „Tvoje lice zvuči poznato“. U žiriju će se naći glumci Andrija Milošević i Branko Đurić Đuro i pjevačica Ivana Peters, dok je voditeljka programa Marija Kilibarda. Snimanje počinje početkom oktobra, a pripreme su uveliko krenule.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.