Zaplijenjene tri tone i 992 kg marihuane
Ilustracija

U međunarodnoj operaciji

Zaplijenjene tri tone i 992 kg marihuane

U međunarodnoj operaciji borbe protiv narkotika koju su izvele italijanska Guardia di Financa, italijanski Carabinieri i albanska Državna policija, zaplijenjene su tri tone i 992 kilograma marihuane na jahti sa zastavom Sjedinjenih Američkih Država (Delaware), saopšteno je iz Državne policije Albanije.

Guardia di Financa je zaplijenila plovilo i uhapsila tri albanska državljanina na jahti koja se kretala ka italijanskim teritorijalnim vodama u Viesteu, izvještava albanska novinska agencija ATA. 

Iz albanske Državne policije su istakli blisku saradnju s italijanskom Guardia di Financa i italijanskom policijom, kao i intenzivnu razmjenu informacija s policijom Crne Gore na otkrivanju krijumčarenja narkotika.

Fena
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.