Ovo je NAJGORI horoskopski znak u krevetu
Ilustracija

Ovo je NAJGORI horoskopski znak u krevetu

Blizanci, vodolije i škorpije smatraju se onim horoskopskim znakovima koje nećete tako lako zaboraviti.

Lavovi su po prirodi puni samopouzdanja pa čak i pomalo umišljeni, no kako kažu zvijezde, radi se i o horoskopskom znaku koji se najslabije snalazi u krevetu.

Preciznije, imaju potencijala da postanu jako dobri, no za to im je potreban i vrlo strpljiv partner koji ih neće osuđivati. Zato mu nemojte zamjeriti ako ponekad nije za isprobavanje novih stvari, ako voli one ustaljenje te zaspi odmah nakon seksa. Niste u pitanju vi, već njegova priroda.

S druge strane, blizanci, vodolije i škorpije smatraju se onim horoskopskim znakovima koje nećete tako lako zaboraviti. Blizanci su veliki zavodnici i u krevetu vas neće razočarati jer su savršena kombinacija intelekta i kreativnosti. Vole duge predigre, no nikada ne ostavljaju stvari nedovršenima.

Vodolije su takođe veliki kreativci, kako u poslu tako i pod jorganom. Oni vole eksperimentirati, a poznati su i po tome da vole seks igračke, pa se nemojte iznenaditi kada vidite njihovu kolekciju.

Škorpije su takođe vrlo uzbudljivi u krevetu, iako nisu toliko kreativni, već izdržljivi. Vole preuzeti inicijativu i dominirati, a tu podrazumijevamo i razne seks igračke. Ovaj će vam znak često ostaviti dojam da je vrlo napadan, budući da želi sve ili ništa.

Index.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.