Njemačka:Srbin ukrao stotine hiljada eura iz blindiranog kombija
Fotografija koju je objavila policija

Njemačka:Srbin ukrao stotine hiljada eura iz blindiranog kombija

Muškarac iz Srbije za kojim intenzivno traga njemačka policija, bio je zaposlen u kompaniji "Prosegur", koja se bavi poslovima iz oblasti obezbjeđenja, kada je riješio da pobjegne sa novcem koji je prevozio, prenosi Alo.

Njemu se od juče gubi svaki trag, a osim njega nestalo je i nekoliko stotina hiljada eura.

Muškarac, za koga se vjeruje da je iz gradića sa jugozapada Srbije, putovao je sa kolegom blindiranim vozilom za prevoz novac, koje su iznajmljivale banke u Minhenu.

Negdje oko 8 sati, u četvrtak, kada su dvojica njegovih kolega, suvozača, ušla u jednu od ulica, lopov je dao gas i pobjegao!

Ispred obližnje pekare, ostavio je kombi, a novac je naravno uzeo.

Policija je odmah pokrenula intenzivnu potragu za muškarcem, ali za sada nema nikakvih rezultata.

Objavljena je i fotografiju osumnjičenog, uz opis da je riječ o muškarcu iz gradića iz jugozapadne Srbije, koji najvjerovatnije u Minhenu živi poslednjih nekoliko godina.

Kompanija za obezbjeđenje "Prosegur" kod koje je lopov bio zaposlen juče nije imala komentar na ovaj incident, piše "Bild". 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.