Jelena Đoković pravi poslednje pripreme pred dolazak bebe (FOTO)
Novak i Jelena Đoković

Poslednji trudnički dani

Jelena Đoković pravi poslednje pripreme pred dolazak bebe (FOTO)

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, uskoro bi trebalo da se porodi. Ona se primjetno povukla sa društvenih mreža, ali sa vremena na vrijeme objavi po nešto, a ovog puta je objavila jedan detalj o trudnoći.

Jelena, koja je posvećena zdravom životu i ishrani, svog sina Stefana podiže na isti način, prenosi B92. 

Trudi se unosi samo provjerene namirnice, a čak ni u poodmakloj trudnoći ne odustaje od istraživanja vezanja za podizanje zdrave bebe. 

934553569599d3ebdad922557104231w640

Foto: Instagram/Screenshot

Sada je Jelena na svom Instagramu sa svijetom podijelila jedno istraživanje koje ukazuje na važnost dojenja u prvim mjesecima odojčeta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.