Dara Bubamara: Poslednje riječi majke pamtiću zauvijek
Dara Bubamara

6 godina bola

Dara Bubamara: Poslednje riječi majke pamtiću zauvijek

Dara Bubamara je na današnji dan, prije 6 godina, izgubila majku koja joj je bila najveća podrška i oslonac u životu.

Pjevačica je teško podnijela gubitak, a tuga za njom nikad neće proći.

Nakon tužnog događaja, Dara je se za Kurir prisjetila poslednjih riječi koje joj je majka uputila.

"Sine, ja sam bolesna, vidiš i sama. Ti si sada svoj čovjek, tjeraj naprijed i samo glavu gore. Znaj da je mama ponosna na tebe i sve što si napravila. Sada imaš svoju porodicu, brini se o njima", rekla joj je samo nekoliko dana prije nego što je umrla.

"Mislila sam da neću izdržati maminu smrt. Ali vrijeme liječi sve, držaću se najbolje što mogu", rekla je tada Dara.

Ona je danas obilježila dan mamine smrti, a na društvenim mrežama je podijelila emotivnu poruku, ne krijući da joj je jovo vrlo težak dan.

"Pjesma za moju mamu. 6 godina kako mi nedostaje puno, puno", napisala je jpevačica uz pjesmu koju je davne 2013. godine snimila i posvetila svojoj majci.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.