Demokrate za devet i po mjeseci nerada od građana dobili pola miliona eura

Iz DPS Nikšić kažu da Demokrate vrijeđaju građane CG

Demokrate za devet i po mjeseci nerada od građana dobili pola miliona eura

Kada Demokate prigovaraju zbog skupštinskih primanja poslanicima koji su svakog dana na svom radnom mjestu, a sebe predstavljaju kao humanitarce koji doniraju dio prihoda u plemenite svrhe, tada pokazuju licemjerje kojim vrijeđaju zdravi razum građana Crne Gore, navodi se u saopštenju Borisa Muratovića iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić.

Muratović navodi da ako se odbaci jeftini populizam i demagogija, ostaju samo činjenice.

"A one pokazuju da su Demokrate za devet i po mjeseci nerada od građana dobili ni manje ni više nego pola miliona eura!

Ako imamo u vidu mjesečnu naknadu poslaničkog kluba, a ona za Bečićeve poslanike iznosi 36.397 eura svakog mjeseca, dolazimo do fantastične cifre od 345.000 eura! Saberemo li mjesečna primanja poslanika Demokrata, koji se ni jedan jedini dan nijesu pojavili na svom radnom mjestu, dobićemo cifru od 150.000 eura (uključujući i plate Velizara Kaluđerovića i Nevena Gošovića, koji su se velikodušno odrekli poslaničkog mandata ali ne i visokih mjesečnih naknada od 1750 eura koje primaju kao bivši poslanici).

Dakle, pola miliona eura za nerad osam Bečićevih poslanika i dva skupštinska penzionera, funkcionera Demokrata. Toliko o humanosti i licemjerju", kazao je Muratović.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.