Djeca albanskih bogataša nemaju granice u bahaćenju (FOTO)
Foto: Instagram/Screenshot

Luskuz ispred svega

Djeca albanskih bogataša nemaju granice u bahaćenju (FOTO)

Da o Albaniji ne znamo apsolutno ništa, najbolje su objasnili bahati klinci ondašnjih bogataša koji pod tagom "Bogata djeca Albanije" postavljaju slike svog luksuza.

Odmah je jasno da njih kriza ne dotiče. Provode dane u privatnim avionima, na jahtama (naravno, privatnim), ispijajući šampanjce, sunčajući se na netaknutim plažama i kupajući su u parama. Bukvalno.

Tag "Bogata djeca Albanije" samo je jedan od mnogih preko kog klinci iz cijelog svijeta na Instagram profilima pokazuju svoje bogatstvo. Lako je zaključiti da mladi Albanci pariraju nasljednicima poslovnih imperija iz najrazličitijih dijelova svijeta koji se na najbahatiji način razmeću bogatstvom.Tu je i tag "Bogata djeca Tirane".

Po onome što možemo da vidimo, ovim buržujima je najbitnije da imaju najskuplje automobile, satove, brendiranu garderobu - kako bi mogli da pariraju bogatoj djeci iz Dubajia, Londona, pa čak i Teherana, ali i mnogih drugih gradova širom svijeta, prenosi "Telegraf.rs".

Pored toga što se ne razlikuju od bogatih vršnjaka iz mnogo razvijenijih zemalja, jasno je da i Albanci vole svoj luksuz da pokažu. I da otputuju, recimo, do Pariza - samo da bi mogli da ručaju u svom omiljenom restoranu. Ne ustručavaju se da potroše milione na uživanje, jer njihovi roditelji još mnogo miliona imaju u zalihama. 

Pogledajte kako se bahate albanski klinci:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.