Nikola Peković kupio hotel Mediteran u Bečićima
Nikola Peković

Nikola Peković kupio hotel Mediteran u Bečićima

Proslavljeni košarkaš Nikola Peković kupio je luksuzni hotel Mediteran u Bečićima vlasništvo kompanije Maestralturs, budvanskog biznismena Blaža Dedića.

Doskorašnji predsjednik Košarkaškog kluba Partizan  i igrač američkog NBA kluba Minesota, potpisao je krajem jula kupoprodajni ugovor za hotel u Bečićima.

Zabilježba prava svojine  upisana je prije dva dana u katastarsku evidenciju Uprave za nekretnin, pišu Vijesti.

Peković se u hotelu Mediteran oženio  prije godinu, a vjenčani kum mu je bio Pljevljak Duško Šarić.

Na hotelski kompleks je i dalje upisana hipoteka Hipo Alpe Adria banke na ime kredita od 5,3 miliona eura koji je prije deset godina uzela Dedićeva firma. 

Prema navodima Vijesti, koliko je Peković dao za kupovinu hotela, ne zna se. Poznato je da je početkom avgusta, na posljednjem oglasu  koji je stečajna uprava raspisla, ukupna početna cijena ponuđene imovine Maestraltoursa iznosila oko 30,67 miliona eura.

Hotelski kompleks izgrađen je na parceli od 16 hiljada metara kvadratnih i obuhvata hotel Mediteran, kategorisan sa četiri plus zvjezdice. 

Izvor:Vijesti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.