Demokrate: Ne možete da izdržite to što ste izvrnuti iz fotelja
Demokrate

Demokrate: Ne možete da izdržite to što ste izvrnuti iz fotelja

Demokrate su poručile Demokratskoj partiji socijalista da su najveća tragedija za državu.

“Iako je sve što ste radili Kotoru i Crnoj Gori tragedija, iako ste sami najveća tragedija za ovu državu, čovjek ne može, a da se ne podsmijava vašim niskoumnim i za ljude kao što su Crnogorci uvredljivim saopštenjima. Da li ste zaista toliko plitkoumni da mislite da će ne neko popiti vašu priču o kumuvima, rodbini i kršenju Ustava i zakona? Vama koji ste prvaci u krađama, malverzacijama, koji ste sa svojim kumovima i prijateljima ogoljeli ovu lijepu državu do kosti, vama koji imate Mila Đukanovića i Svetozara Marovića, dva najveća pljačkaša koje je Crna Gora ikad vidjela”, kažu Demokrate.

Oni su poručili DPS-u da ih boli to što su izvrnuti iz fotelja, što su ih zbrisali sa političke scene na crnogorskom primorju.

“To je ono što vas pogađa i što ne možete da izdržite, ali umjesto što pišete ova bajkovita saopštenja bolje da se za isti scenario pripremate na svim nivoima. Prije nego što išta za nas kažete, pitajte groficu Ćatović i don Sveta koliko su para iznijeli iz države, koliko su stanova oćarili, koliko su obalskih lokacija uzurpirali. .A kad pominjete zbrinjavanje rodbine, pitajte sinove bivših ministara kako im je u Skupštini, pitajte premijera kako mu je sin zadovoljan u Montenegroerlajnsu, a možete pitat i Blaža kako mu ide biznis sa hidrocentralama. Kako se ne sjetiste da pitate Mugošu kako mu se sin provodio po Americi dok je radio u ambasadi u Vašingtonu. Bolje da se vi time pozabavite, nego što pucate u prazno”, ističu Demokrate.

Oni, kažu, brinu za Crnu Goru zbog DPS-a

“A vas ćemo da zbrinemo zna se i gdje – tamo gdje vam je i šef bio i gdje tek treba da bude. Nema mi što da brinemo, jer dok se oko vas steže obruč zatvorskih rešetaka, Demokrate dramatično rastu. Ne zaboravite, vi ste stara i prevaziđena partija, srećom na odlasku, a mi tek dolazimo i moramo da čistimo svu prljavštinu koju ste vi stvorili. I sami ste svjesni toga, odatle i ove frustracije u posljednje vrijeme. Polako, liječićete i to u miru i tišini”, zaključuju Demokrate.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.