Policajac vratio banci 1.000 eura koje su mu greškom isplatili
Ilustracija

Zvornik

Policajac vratio banci 1.000 eura koje su mu greškom isplatili

Radosav Sekulić v.d. komandira Policijske stanice u Šekovićima vratio je banci 1.000 eura koji su mu omaškom službenice isplaćeni.

Miljan Bobar, portparol PU Zvornik, kaže da se sve odigralo u filijali Nove banke u Zvorniku.

On pojašnjava da je blagajnica, prilikom isplate novca, klijentu iz Šekovića isplatila 1.000 eura više od traženog i naznačenog iznosa u nalogu za isplatu. Budući da je novac bio upakovan u kovertu, to u prvom trenutku nisu primjetili ni službenica, ni policajac, pišu Večernje novosti. 

“Tek kada je izašao iz banke i prebrojao novac u koverti, uočio je da mu je isplaćeno 1.000 eura više nego što je zatražio. Pomenuti iznos je odmah vratio u banku, o čemu nas je danas obavijestila i uprava Nove banke”, rekao je Bobar. 

Sekulić kaže da u tom gestu ne vidi ništa neobično. 

“Kada sam uočio višak novca odmah mi je na umu bila službenica, koja bi sigurno snosila posledice zbog nenamjerne greške, koja se svakome može dogoditi”, rekao je Sekulić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.