Marina Tucaković: Mnogi mi duguju pare za hitove
Marina Tucaković

Najpoznatiji tekstopisac

Marina Tucaković: Mnogi mi duguju pare za hitove

Marina Tucaković je jedan od najpoznatijih srpskih tekstopisaca koju bije glas da je skupa i da njene tekstove mogu sebi da priušte samo velike zvijezde.

"Oni za moj tekst zarade novac na pola njihovog nastupa. Pare za autora su najbijednije pare jer pjevač plati pjesmu s aranžmanom i tekstom 10.000 eura, a ako je to hit, on zaradi milion, a mi od toga više nemamo ništa. Autorska prava funkcionišu bijedno, naspram Hrvatske, Slovenije pa i Bosne", tvrdi Marina.

Osim što je priznala da joj duguju novac, kaže da mora mnogo da se radi da bi živjeli lijep život.

"Uvijek ima neko ko duguje, ali neću da kažem ko. Ne radim ja toliko, nego se za moje pjesme čuje. Ja ne volim da radim, nikad nisam voljela. U svakom slučaju, ne živimo dovoljno dobro. Nemamo kuće, nemamo džipove, ne ljetujemo. Imam krov nad glavom, ali nemam kuću. To mogu da imaju samo pjevači i eventualno autori koji rade i aranžmane i kompozicije i produkciju, koji mogu da imaju veću lovu od Jutjuba, ali dobro. Biće sve to jednog dana u redu, ja se ne žalim", ističe Marina, za koju se često pisalo da se ne odvaja od čašice alkohola.

"Alkohol volim da popijem, jer ne pijem sokove. Pijem isključivo džin-tonik. Ko god dođe kod mene, popijemo piće, dva. Naravno, niko nije pijan, niko nije nerazuman", iskrena je Marina za Blic.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.