Milica Dabović: Plakala sam od sreće kad sam čula pol djeteta, porođaj u decembru
Milica Dabović

Ništa od braka

Milica Dabović: Plakala sam od sreće kad sam čula pol djeteta, porođaj u decembru

Bivša košarkašica Milica Dabović se nedavno vratila sa ljetovanja na Azurnoj obali na kojem je bila sa svojom sestrom Anom. Po povratku u Srbiju uradila je još jedan ginekološki pregled i saznala da će postati majka dječaka.

- Kada mi je doktorka rekla da ću dobiti sina, suze su mi krenule niz lice. Bila sam neizmjerno srećna, ali sam se i dobro isplakala- navela je Milica, prenosi Blic.

Iako je već u petom mjesecu trudnoće, Milica priznaje da ne planira bračni život sa svojim izabranikom Vukom, bar ne za sada.

- Uopšte ne razmišljam o braku sa Vukom niti pričamo o tome. Sada mi je najvažnije da trudnoća protekne u najboljem redu i da rodim zdravo dijete. Još nismo ni počeli da živimo zajedno jer on radi u Austriji i živi na relaciji Beograd- Beč, izjavila je ponosna trudnica za magazin "Story".

Blagosloveno stanje ju je, kako kaže, i nakon svih problema dodatno ojačalo, a Milica bi trebalo da se porodi pred kraj godine, tačnije u decembru. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.