Šveđani: Sistem bezbjednosti svih vozačkih dozvola pao u ruke srpskih državljana
Ilustracija

Šveđani: Sistem bezbjednosti svih vozačkih dozvola pao u ruke srpskih državljana

U Švedskoj se podigla velika prašina jer zvanični organi sumnjaju da je sistem bezbjednosti svih vozačkih dozvola u toj zemlji dospio u ruke srpskih državljana.

"Sumnja se, naime, da je grupa srpskih državljana, koja je bila angažovana u jednoj američkoj firmi koja posluje u Švedskoj, upala u bezbjedonosni sistem te skandinavske zemlje i došla u posjed podataka o svim vozačkim dozvolama u toj državi", rekao je izvor "Večernjih novosti".

Izvor lista upoznat s tim slučajem naglašava da zvaničnih podataka da li su naši državljani umiješani u tu aferu još nema. 

Izvor naglašava da zvaničnih podataka da li su naši državljani umiješani u tu aferu još nema. 

" U pitanju je više miliona kompletnih podataka o švedskim državljanima, koje na crnom tržištu, naročito u svijetlu straha od terorizma koji se širi Evropom, vrijede mnogo", naveo je izvor "Novosti". 

Zvanični organi Švedske se još uvijek ne oglašavaju, ali je "Novostima" potvrđeno da se na rasvetljavanju tog slučaja intenzivno radi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.