Majka joj ubila oca jer je pijan zlostavljao, a ona je danas poznata glumica
Foto: vogue.com

Preko trnja do zvijezda

Majka joj ubila oca jer je pijan zlostavljao, a ona je danas poznata glumica

Majka slavne Šarliz Teron ubila je njenog oca, a svog supruga. Bio je alkoholičar i zlostavljač. Charlize je konačno komentarisala sve što se događalo u njenom djetinjstvu. Nije joj bilo nimalo lako.

Tragična priča iz djetinjstva glumice Šarliz Teron danas je poznata čitavom svijetu. Otac joj je bio alkoholičar i zlostavljač pa ga je njena majka upucala u samoodbrani. Tada je Šarliz imala 16 godina. Gostujući kod Hauvarda Sterna glumica je priznala da ju je više plašio život s njime, nego njegova smrt. Dodala je i da je zbog trauma iz djetinjstva morala ići na terapije pomoću kojih se konačno rješila onoga što ju je pratilo i dok je bila odrasla osoba.

"Moj otac bio je alkoholičar, bilo me sram toga. Svi govore o toj pucnjavi kao nekom crnom oblaku koji se nadvio nad moj život, no ono što me više pogodilo otkad sam odrasla jeste ono što sam proživljavala svaki dan, živjeći u kući s alkoholičarem, budeći se ujutro i ne znajući što će se dogoditi taj dan", otvoreno je ispričala Teron.

"Nisam znala kako će mi dan izgledati, sve je zavisilo od nekog drugog i o tome hoće li ili neće piti taj dan. Osjećala sam se grozno kad je upucan. Svi smo bili. Dugo sam se pravila da se nije dogodilo, ljudima sam govorila da mi je tata poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ko bi ispričao ljudima što se zapravo dogodilo?", dodala je Teron.

A dogodilo se to da je njen otac prijetio i napao njenu majku dok je bio pijan. Budući da ga je upucala u samoodbrani, majka slavne glumice nije završila u zatvoru. Šarliz se borila i ćutala o svemu sve dok jednog dana nije shvatila da bi bilo najbolje ići na terapiju i izboriti se s teškom životnom situacijom, prenosi Dnevnik.hr.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.