Radonjić više nije trener Zvezde
Dejan Radonjić

Radonjić više nije trener Zvezde

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je večeras da Dejan Radonjić nije više trener tog kluba.

"Crvena zvezda obaveštava javnost da, i pored velike želje, saradnja sa dosašnjim trenerom Dejanom Radonjićem nije nastavljena. Crvena zvezda izražava veliku zahvalnost treneru koji je na klupi kluba sjedio više od četiri godine i u tom periodu ostvario istorijske rezultate", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Kako se dodaje, Radonjić je nakon povratka sa usavršavanja u SAD obavio posljednje razgovore sa čelnicima kluba u Beogradu.

"Ipak, i pored velike želje, klub i trener neće nastaviti saradnju", navodi se.

Crvena zvezda je sa Radonjićem kao trenerom osvojila tri titule prvaka ABA lige, tri titule domaće lige, tri nacionalna kupa, igrala je polufinale Eurokupa i plej-of Eurolige.

Crvena zvezda će o narednim koracima blagovremeno obavijestiti javnost, zaključuje se u saopštenju Zvezde.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.