Poznata plaža odnijela prvu žrtvu (Video)

Plaža se nalazi nekoliko kilometara od piste

Poznata plaža odnijela prvu žrtvu (Video)

Mnogi turisti odlaze na poznatu plažu Sveti Martin na Karibima koja se nalazi samo nekoliko metara od piste.

Iako se mnogi ne usuđuju da posjete ovu plažu prilikom uzletanja nekog od aviona, drugi samo zbog ovog “doživljaja“ i putuju na ostrvo. Nažalost, bilo je samo pitanje vremena kada će rizično ponašanje turista odnijeti nečiji život, prenosi B92. 

Tragedija se dogodila na aerodromu “Princess Juliana“ koji je poznat po tome što se nalazi samo nekoliko metara od mora.

Policija je objavila da se poginula pedesetsedmogodišnja žena sa Novog Zelanda držala za ogradu kada ju je snaga motora aviona bacila unazad i ozbiljno povrijedila. Prevezena je u bolnicu, ali nije preživjela. 


Ova plaža upravo je poznata po tome što turisti spremno dočekuju i ispraćaju avione, a ovo nije prva nesreća koja se na njoj dogodila. Prije pet godina jedna djevojka je ozbiljno povrijeđena na isti način.

Direktor turističke organizacije ostrva Rolando Brison rekao je da je pričao sa porodicom poginule žene. 

“Danas sam se sastao sa porodicom žrtve. Znaju da je to što su uradili greška, budući da su postojali znakovi upozorenja i žale što je ovakvo ponašanje rezultirao tragedijom“, rekao je on. 

Avion koji je u tom trenutku poletio bio je boing 737.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.