Britni Spirs zbog incidenta otkazala večeru izraelskom premijeru
Britni Spirs

Na nju nasrnula gomila obožavalac

Britni Spirs zbog incidenta otkazala večeru izraelskom premijeru

Britni Spirs je na svjetskoj turneji i trenutno se nalazi u Izraelu i dok je razgledavala Zid plača, na nju je nasrnula gomila obožavalaca.

Njeno obezbeđenje  jedva je izvuklo. Zbog incidenta pjevačica je otkazala večeru na koju ju je pozvao izraelski premijer Benjamin Netanijahu (67).

Pjevačica je nedavno bila na turneji po Aziji, zbog čega joj je bilo teško upamtiti sva mjesta. Britni Spirs je pjevala u tajvanskom Taipeiju i poželjela je pozdraviti fanove.

"Gdje se nalazimo" - pitala je Spirs plesača. Nažalost, ni on nije znao, pa je pitala publiku kako se provode. Dovela je na pozornicu i dečka Sema Asgerija (23) da ga poljubi, a publika je veselo pljeskala.

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.