Uradio ono što još niko nije u CG: Italijan biciklom prešao most na Maloj rijeci (Video)

Pronašao svoj savršeni talas

Uradio ono što još niko nije u CG: Italijan biciklom prešao most na Maloj rijeci (Video)

Vitorio Brumoti, biciklistička zvijezda iz Italije, uradio je ono što još niko nije u Crnoj Gori.

Ovaj tridesetsedmogodišnji šampion u biciklizmu je na dva točka prešao most na Maloj rijeci dugačak gotovo pola kilometra, koji je ujedno najvisočiji željeznički most u Evropi i četvrti u svijetu. Most se nalazi 20 kilometara sjeverno od Podgorice, prema Kolašinu a preko njega prelazi pruga Beograd-Bar. 

“Još jednom sam pronašao svoj savršen talas! Vjetar je otežavao moje balansiranje i gurao me dolje. Nivo adrenalina nestvaran”, kazao je ovaj, kako ga popularno zovu, “čarobnjak na biciklu”, prenosi CdM.

Iako ga je korozija pozamašno uzela na zub, željeznički most na Maloj rijeci izgleda nestvarno, a video Italijana kako biciklom prolazi 200 metara visok bezdan kanjona Male rijeke oduzima dah.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.