Milica Dabović o trudnoći: Mojoj sreći nema kraja
Milica Dabović

Smislila je i ime

Milica Dabović o trudnoći: Mojoj sreći nema kraja

Trudnoća bivše košarkašice Milica Dabović nakon samo nekoliko mjeseci dospjela je u žižu javnosti, a Milica kaže da sa nestrpljenjem očekuje porođaj.

"Srećna sam zbog blagoslovenog stanja. Ostvarujem se u svim pogledima, zato sam ponosna i srećna", sa osmijehom počinje priču Milica i ne krije da jedva čeka ulogu majke.

"S nestrpljenjem čekam da uzmem bebu u ruke i kažem "ovo je moje". Jedva čekam. Sanjala sam taj dan. I kao što znate, volim, obožavam djecu, zbog toga imam i košarkaški kamp za djecu na Tari. Jedva čekam da se družim sa djecom, a moje će kasnije doći", poručuje Dabovićeva, koje je nakon raskida sa Simonom Šilićem, kojeg je optužila za nasilje, uplovila u vezu sa izvjesnim Vukom.

Budući roditelji su odabrali ime za bebu, i za dječaka i za djevojčicu, zavisi kog pola bude, ali ne žele da ga otkriju javnosti.

"Smislili smo ime, ali ne mogu da otkrijem. Još ne znamo pol. Pričaju svašta, ali se još uvijek ne zna sigurno. Mada, nije ni bitno da li je dječak ili djevojčica", kaže bivša košarkašica.

"Mojoj sreći nema kraja. Dodatno sam srećna jer ne znam ni ja poslije koliko godina ću biti sa sestrama zajedno. Ana više nije u NBA ligi, ona je sada na putu, tako da ćemo uskoro biti skupa, jedva čekam da se družimo. Poslije mnogo godina provešćemo ljeto zajedno", otkriva Milica da joj blagosloveno stanje ne smeta da putuje.

"Otići ćemo do roditelja u Herceg Novi, a ubrzo se otisnuti i na neke dalje destinacije", kaže ona za Nezavisne.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.