Na traci za selekciju otpada pronađeno mrtvo novorođenče
Foto: M. Cvetković / RAS Srbija

Užice

Na traci za selekciju otpada pronađeno mrtvo novorođenče

U pogonu za odvajanje otpada Regionalne deponije “Duboko” kod Užica, u gomili smeća, juče je pronađeno mrtvo novorođenče ženskog pola.

Prema saznanjima “Blica” u subotu u popodnevnim satima, radnici deponije primijetili su kako trakom za selekciju otpada prolazi nogavica od stare trenerke iz koje vire – dječje nogice.

Na lice mjesta su izašli policija i hitna pomoć, nogavica je razrezana i u njoj je zatečen jeziv prizor mrtve, nedavno rođene djevojčice.

Beba je, kako se sumnja ugušena, a kako saznaje “Blic” na deponiju je dospjela kamionom koji je juče dovezao smeće iz Bajine Bašte.

“Pretpostavka je da je bebu ugušila majka, jer je uočeno da je pučana vrpca nestručno presječena. Novorođenče je zatečeno otvorenih očiju što znači da se borilo za vazduh”, priča izvor Blica.

Još uvjek nije poznato ko su roditelji nesrećnog djeteta, a naložena je obdukcija koja bi trebalo da pruži odgovor kako je dijete preminulo i koliko je staro.

Beba se nalazila zamotana u nogavici trenerke sa steznikom, a glava joj je bila okrenuta nadolje.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.