Nesvakidašnja saobraćajna nesreća: Autobus završio u sobi u kojoj je spavalo troje djece
Foto: AA

Istanbul

Nesvakidašnja saobraćajna nesreća: Autobus završio u sobi u kojoj je spavalo troje djece

Putnički autobus udario je u kuću u Istanbulu i provalio u sobu kojoj je spavalo troje djece, ali na sreću u toj nesvakidašnjoj nesreći nije bilo povrijeđenih.

Nesreća se dogodila rano jutros u istanbulskom distriktu Umranije kada je vozač izgubio kontrolu nad autobusom i zabio se u stambenu kuću porodice Dolap.

2017070222451185623675136Web

Foto:AA

Provalivši zid, autobus je dijelom ušao u sobu kojoj je spavalo troje djece uzrasta između pet i devet godina.

“Sve se dogodilo rano jutros dok smo spavali. Probudio nas je snažan prasak i buka. Djeca su prestravljena onim što se zbilo, ali velika je sreća da nisu povrijeđeni“, kazao je vlasnik kuće i otac djece Mehmet Dolap.

2017070222451185623675141Web

Foto:AA

Na mjesto nesreće stigle su ekipe hitne medicinske pomoći i policije, a istraga o uzroku nesreće je u toku.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.