Evo kako izgleda život Melanije Tramp u Bijeloj kući
Melanija Tramp

Povučeno od javnosti

Evo kako izgleda život Melanije Tramp u Bijeloj kući

Prva dama Amerike Melanija Tramp nastavlja svoj život povučeno od javnosti. A njen prioritet joj je prilagođavanje njenog sina Barona na život u Bijeloj kući. Otkako je u njoj prije više od 50 godina odrastao Džon Kenedi Junior u najpoznatijoj američkoj građevini nije bilo djece.

Melanija je za "Fox and Friends" rekla da uživa u Bijeloj kući i da joj zapravo ne nedostaje Njujork. 



"Baron se prilagodio i sviđa mu se naš nov dom", dodala je prva dama.

Dok se po Vašingtonu nagađa koje će restorane posjećivati, gdje će kupovati i provoditi slobodno vrijeme, njeni poznanici iz Njujorka su rekli da je nikada nisu vidjeli na nekim otmenim mjestima. 

"Ne znam nikoga u Njujorku ko je poznaje ili je viđao u društvenim prilikama i mislim da će isto biti i u Vašingtonu", rekla je spisateljica Seli Kvin.

Čak je i Tramp svoju suprugu opisao kao osobu koja je srećnija kod kuće nego u društvu. 


"Ona uveče voli da sjedi kod kuće. Veoma je suzdržana", rekao je.

 

Superzena.b92.net

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.