''Barskom DPS-u više ne vjeruju ni njihovi glasači''
Dragan Tufegdžić

Tufegdžić reagovao na izjave Nikezić

''Barskom DPS-u više ne vjeruju ni njihovi glasači''

Povodom izjave predsjednice DPS-a Bar, Branke Nikezić, da će nastaviti u Baru da djeluju na način na koji su to navikli građane oglasio se potpredsjednik Opštinskog odbora Demokrata Bar, Dragan Tufegdžić.

''Da li da ih je navikao na činjenicu da su uništena barska preduzeća ili se na tome mora još poraditi ? Da im kažu da posle Primorke, Izbora, ZIB-a, Tehnoprometa, Bar bilja, Prekookeanske ima još nešto što će uništitii? Da li je navika pritisak na birače, obećanja za posao od izbora do izbora, kupovina ličnih karata zarad glasa više? Da li je to matrica koja se pokazala uspješnom u Baru i Crnoj Gori u sticanju svakakvih privilegija za sebe i svoje prijatelje i da za to traže podršku građana Bara?!'', saopštio je Tufegdžić.

Kaže da mu je ovo nesumnjivo hit ljeta.

''Ali u pravu su, poslednjih 27 godina učinili su da je to nešto što nije iznenađenje, usamljen slučaj, već ustaljena praksa-navika. Oni ne mogu ponuditi ništa građanima Bara do daljeg moralnog, ekonomskog i svakog drugog propadanja za šta su se onako svojski potrudili i dokazali svih ovih godina''. 

Ističe da je toj njihovoj "navici" kraj je neminovan.

''Svjesni su u barskom DPS-u da im više ne vjeruju ni njihovi dojučerašnji glasači. Poslije Budve, Kotora i Herceg Novog vrlo dobro znaju da im je politički kraj izvjestan i blizu, vrlo blizu. A posle toga će se oni morati navići na to da je jedna demokratska vlast servis i sluga građana a ne obrnuto i da nikada više neće biti ucjena, pritisaka i lažnih obećanja za još jedan mandat i prosperitet pojedinaca bliskih vlasti. Uvidjeće da je moguće raditi u korist svakog građanina Bara i zajednice u cjelini, što je njima nepojmljivo i tako daleko'', zaključio je Tufegdžić. 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.