Bemaks novi sponzor Mege iz Sremske Mitrovice
Ilustracija

Bemaks novi sponzor Mege iz Sremske Mitrovice

Košarkaški klub Mega Leks od naredne sezone takmičiće se pod nazivom Mega Bemaks, pošto su danas potpisali novi spoznorski ugovor s crnogorskom građevinskom firmom Bemaks, saopšteno je na sajtu kluba.

Mega će s novim nazivom nastupati do kraja sezone 2018/19.

"Iz godine u godinu rastemo kao klub trudeći se da vodimo racionalnu poslovnu politiku i da odgovorno prilazimo svim izazovima sa kojima se susrijećemo. Veliku podršku u tome imamo od strane naših sponzora bez kojih napredak ne bi bio moguć. Sa kompanijom Bemaks imamo izuzetno pozitivna iskustva i veoma nam je drago što je naše partnerstvo ovim ugovorom podignuto na najviši nivo. Trudićemo se da sa naše strane opravdamo ukazano povjerenje", rekao je generalni menadžer kluba Goran Ćakić. 

Bemaks je najuspješnija crnogorska građevinska kompanija, a tokom prošle sezone je bila sponzor mlađim kategorijama kluba iz Sremske Mitrovice.

"Nakon dvije godine uspješne saradnje sa Mega Leksom, ove godine idemo korak dalje i na obostrano zadovoljstvo postali smo generalni sponzor sad već Mega Bemaksa. Dobitna kombinacija je da najbolji idu sa najboljima, tako da uz našu punu podršku, radujemo se i iščekujemo nove Mega pobjedničke rezultate", rekla je direktor korporativnih poslova kompanije Bemaks Kristina Đuretić.

Mega je od osnivanja 1998. godine sedam puta promijenila ime.

Klub iz Sremske Mitrovice prvi zvaničan nastup sa novim imenom imaće na predstojećem NBA draftu 23. juna.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.