Unaprijediti znanje engleskog jezika kod državnih i lokalnih službenika

Protokol o saradnji

Unaprijediti znanje engleskog jezika kod državnih i lokalnih službenika

Ministarka javne uprave Suzana Pribilović, britanska ambasadorka u Crnoj Gori, Alison Kemp, direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković i direktorica Britanskog savjeta Vanja Madžgalj potpisale su danas Protokol o saradnji između Ministarstva javne uprave, Uprave za kadrove, British Council-a i Britanske ambasade.

"Cilj potpisivanja Protokola je uspostavljanje dugoročne saradnje na planu edukacije državnih i lokalnih službenika i namještenika", saopšteno je iz MJU.

Ministarstvo javne uprave i Uprava za kadrove u saradnji sa British Council-om, pokrenuli su projekat "Engleski jezik i profesionalne vještine u javnoj upravi Crne Gore" u cilju unapređenja znanja engleskog jezika i profesionalne vještine državnih službenika i doprinosu izgradnji profesionalne i odgovorne javne uprave, koja je spremna da efikasno funkcioniše u međunarodnom okruženju.

Projektom je obuhvaćeno oko 400 državnih službenika.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.