Nikšić: Radnica  osumnjičena da  je oštetila kladionicu za 23 hiljade eura
Ilustracija

Podnijeta krivična prijava

Nikšić: Radnica osumnjičena da je oštetila kladionicu za 23 hiljade eura

Službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su juče nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv Nikšićanke R.J. zbog sumnje da je oštetila kladionicu "Lob" u kojoj radi za 23 hiljade eura.

Službenici Odsjeka su 15. juna podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv R.J. iz Nikšića zbog postojanja osnovane  sumnje da je počinila krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju, saopštila je Uprava policije. 

"Ona je ovo krivično djelo, kako se sumnja, izvršila na način što je 08.06.2017. godine, u svojstvu zaposlenog lica u kladionici „Lob“ u ulici Jola Poletića bb, uplatila više tiketa za sportsko klađenje na igre klađenje uživo. Ona je tom prilikom, sumnja se, uplaćivala novac na tikete za sportsko klađenje a da pri tome nije uplaćivala novac u kasu kladionice te je na ovaj način pričinila štetu kladionici „Lob“ u iznosu od 23.000 eura", stoji u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se protiv R.J. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osovane sumnje da je počinila krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju - dodaju iz UP.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.